Haloo Helsinki! - Lady Domina

 • Julkaistu 8 päivää sitten

  HalooHelsinkiVEVO

  kesto: 03:35

  Haloo Helsinki! - Lady Domina
  Kuuntele "Lady Domina": lnk.to/HH-LadyDomina
  Video:
  Käsikirjoitus & suunnittelu: Elli Haloo / Marek Sabogal / Aino Eronen
  Ohjaaja, kuvaus & leikkaus: Elias Ryynänen
  Jälkituotanto: Okko Käyhkö
  Animoinnit: Aino Eronen
  Tuotanto: Gabi Hakanen/Vallila Music House Oy
  (P) & (C) 2020 Vallila Music House Oy & Sony Music Entertainment Finland Oy
  #HalooHelsinki #LadyDomina

yt ghj
yt ghj

City Council: “Can’t turn a blind eye to forced organ harvesting crimes” Mr. Kenneth Kristensen Berth, who is a member of both the Danish People’s Party and the City Council of Copenhagen as well as a former Member of Parliament, attended the forum as a guest. He said that if the forum was held in Christianborg (where the Danish Parliament is located), it would attract more public attention. He said that China-Denmark relations had been going in the wrong direction for the past 20 years. Due to economic interests, Denmark had chosen to turn a blind eye to the forced organ harvesting crimes taking place in China. He said that if these crimes against humanity had happened in any other country, Denmark would have expressed its disapproval and pressured the country. Mr. Kristensen Berth said that the topic must be raised again and again. “We must do this. I am working on it and I wish more people would join the effort,” he said.

4 tuntia sitten
Toni Immonen
Toni Immonen

Mahtavaa! Elli vetää paremmin kuin koskaan!

5 tuntia sitten
Rasool_Mohammed_ 93
Rasool_Mohammed_ 93

Tiedot, joita et ehkä tiedä eikä kuule mediasta! Guinnessin ennätyskirjan mukaan islam on nopeimmin kasvava uskonto maailmassa, koska se vastaa ihmisvaistoja Mikä kaunis uskonto, josta monet unohdivat ❤❤❤

14 tuntia sitten
Timo Anttila
Timo Anttila

Tätä on ootettu

16 tuntia sitten
Dragoș Corcan
Dragoș Corcan

Good to see you together again!! Greets from Romania, loving Suomi!

19 tuntia sitten
Ellen R
Ellen R

eiii

20 tuntia sitten
kari koponen
kari koponen

Upee kappale vau!

20 tuntia sitten
Venla Kraemer
Venla Kraemer

Hyvä kappale

21 tunti sitten
posse on söpsö
posse on söpsö

Me soitettiin tätä eilen musiikin tunnilla

Päivä sitten
Kalevi Tuira
Kalevi Tuira

Kaikkea sontaa sitä ihmisille tarjotaan.

Päivä sitten
Joanna
Joanna

Haloo! Nyt on kova👍

Päivä sitten
ExcuseMeBut
ExcuseMeBut

Tässä on kyllä ymmärretty asioita väärin. Domina palvelee asiakastaan, eikä toisinpäin. Pahoitin mieleni.

Päivä sitten
Niklas
Niklas

Tämmönen "väsätään 5 minuutissa aivan paskan kuuloinen biisi, ja tehdään siihen 5 minuutissa aivan yhtä karmea musiikkivideo, mutta laitetaan siihen punavihreää propagandaa jotta saadaan edes vähän aivopestyä nuoria ihmisiä ja samalla kerrytettyä vähän kassaa".

Päivä sitten
SailorSaturn1994
SailorSaturn1994

Haloo Helsinki! tekee jazz-biisin. Se on tosiaan 20-luku nyt! (loistava biisi kuten aina)

Päivä sitten
Joanna
Joanna

Tää on aika hyvä biisi 👌

Päivä sitten
nanna nousiainen
nanna nousiainen

🥺💫❤️

Päivä sitten
ajatuksia
ajatuksia

Sanat: Ahkerina kuin pienet muurahaiset Me maailmaa tuhotaan. Jos joku meiltä jotain ottaa, pois Nyrkit pystyssä uhotaan. Juokse, juokse ihminen On sulla kiire kuluttaa. Ja kun on kaikki varat käytetty. On aika taputtaa Haloo! Haloo! Minä, minä ja mulle lisää, On toive iltarukouksen. Ja jos ei näy luonnonäitiä, ei Taivaan Isää Voi tehdä pikku rikoksen Mut jossain täällä maapallon päällä, On luonnon oma Lady Domina. Se palloaan ja päätään pyörittelee, Ja miettii “ei saatana” Haloo! Lady Domina, ruoska sivaltaa. Haloo! Lady Domina meillä pyyhkii lattiaa Nyt on säännöt muuttuneet Voiko meitä enää pelastaa? On luonnonvoimat suuttuneet. C’mon nyt jatsataan! Nyt kun ajat ovat muuttuneet Voit heittää kaikki kellosi pois Ja koko maailma pikkuhiljaa Silmänsä avata vois. Niin taivas tulis näkyviin Ja linnut saisivat laulella. Ja ruoho olis vihreämpää Aidan kummallakin puolella Haloo! Lady Domina, ruoska sivaltaa. Haloo! Lady Domina meillä pyyhkii lattiaa Nyt on säännöt muuttuneet Voiko meitä enää pelastaa? On luonnonvoimat suuttuneet C’mon nyt jatsataan! Jos vastakkain ois väittelyssä Tekoäly ja Lady Domina Niinku sähköt sammuu ja koneet kaatuu Niin kuka on voittaja? Haloo! Lady Domina, ruoska sivaltaa Haloo! Lady Domina meillä pyyhkii lattiaa Nyt on säännöt muuttuneet Voiko meitä enää pelastaa? On luonnonvoimat suuttuneet C’mon nyt jatsataan! Haloo! Lady Domina, kohta ruoska sivaltaa Haloo! Lady Domina meillä pyyhkii lattiaa Nyt on säännöt muuttuneet Voiko meitä enää pelastaa? On luonnonvoimat suuttuneet C’mon nyt jatsataan!

Päivä sitten
Sri lankan Village girl
Sri lankan Village girl

Minun jokapäiväinen elämäni kylän tytönä, katso nyt 🤗🤗🤗🤗 https://youtu.be/CE4QGxpu3UA

Päivä sitten
Charming nowhere to hide
Charming nowhere to hide

hitto miten osuu sanat tähän päivään...

Päivä sitten
Crazy Pickle
Crazy Pickle

5days -83k trending2😯

Päivä sitten
Mauste Tytöt
Mauste Tytöt

Mua pelottaa niin paljon

2 päivää sitten
satu haapsaari
satu haapsaari

Ihanaa Elli ja pojat ❣️ uutta musiikkia ❤️ kylmikset vaan menee ❣️

2 päivää sitten
Angel Llanos
Angel Llanos

Nice song, good rhytmn love from Perú.

2 päivää sitten
Charming nowhere to hide
Charming nowhere to hide

Uskomaton!😭😍😍😍😍💗💖

Päivä sitten
Petteri Eerikinharju
Petteri Eerikinharju

Vihdoinkin tää tuli, vielä iisiä vaan.

2 päivää sitten
O K
O K

Ahkerina kuin pienet muurahaiset me valtioita tuhotaan😈 ja kun jokun meistä sanoo jotain me nyrkit pystyssä tuhotaan✊🏿 Juokse, juokse kapitalisti sun aikas tullut on, ja kun on kaikki juoksut juoksettu on aika kuihtua pois Järjenkäyttö, kulutus ja kapitalismi pois, on toive pikkukommarin ja jos ei näy poliisia eikä valvontakameroita saan tehdä pikku rikoksen😈 Mut jossain täällä maapallon päällä on ihmisten oma Halla-Aho, se Halla-Aho aina järkeä puhuu, huutaa ei korruptiolle! Hurraa herra Halla-Aho meitä faktoilla sivaltaa hurraa herra Halla-Aho meille puhuu järkeäää, nyt on vihervassarit seonneet voiko heitä enää pelastaa? On ihmismielet suuttuneet c'mon nyt paetaan! Nyt kun ajat ovat muuttuneet voit hakea autosi taas ja koko maailma pikkuhiljaa silmänsä avata vois niin faktat tulis näkyviin ja ihmiset saisivat puhua, ja ruoho olis vihreämpää laidan kummallakin puolella Hurraa herra Halla-aho faktoilla sivaltaa, hurraa herra Halla-Aho meille puhuu järkeäää, nyt on vihervassarit seonneet voiko heitä enää pelastaa? On ihmismielet suuttuneet c'mon nyt paetaan Jos vastakkain ois väittelyssä tekoäly ja Lady Domina niin ku sähköt sammutetaan ja koneet kaadetaan niin kuka on voittaja? Hurraa herra Halla-Aho meitä faktoilla sivaltaa, hurraa herra Halla Aho meille puhuu järkeäää nyt on vihervassarit seonneet voiko heitä enää pelastaa? On Ihmismielet suuttuneet c'mon nyt paetaan Voitte vaan kuvitella minkälaisen vastaanoton tämmönen musiikki sais youtubessa ja uutisissa.

2 päivää sitten
petskup4
petskup4

Aika varman päälle laulunaihe kuitenkin. Peruskoulun täytyisi alkaa opettaa uusia arvoja lapsille ettei rikkain ole paras kuten nyt. Terveyttä ja perus onnellisuutta. Itse en ainakaan kertaakaan kuullut koulussa onnellisen terveen elämän olevan hyvä. Luokkakokous siihen vielä pelotteeksi tulevaisuuteen missä sitten mitataan kenestä tuli rikkain voittaja. 🤑

2 päivää sitten
Perkele
Perkele

Это потрясающе. Очень нравится то, насколько разными могу быть жанры исполнения и что самое удивительное, они все крутые! Greeting from Russia

2 päivää sitten
Cassie
Cassie

Biisi tuntuu jotenkin niin tutulta mut hyvä on ja video plussaa

2 päivää sitten
EXTRE EG
EXTRE EG

Ootte mun lapsuus:)

2 päivää sitten
Rupert
Rupert

Tää on aika hyvä biisi 👌

2 päivää sitten
James T.
James T.

PropagandaROSKAA

3 päivää sitten
O K
O K

@Mitsusa H Suomessa ja länsimaissa teollisuustuotannon päästöt on minimoitu. Maatilan pitämistä ja teollisuutta rangaistaan ja tehtaita joudutaan sulkemaan koska se ei ole enää tuottoisaa koska se on tehty niin vaikeaksi ja talouden kannalta epäsuotuisaksi. Näyttää siltä että hallitus rankaisee näitä aloja tahallaan. Se että länsimaissa ei ole teollisuutta tai että se tehdään mahdollisimman ympäristöystävälliseksi ei millään tavalla paranna ilmastoa vaan päinvastoin. Kiina ja muut suuret Aasian valtiot alkaa tuottamaan sitä länsimaidenkin puolesta mahdollisimman halvalla ja helposti, Kiinassa ei välitetä ilmastosta ja se että teollisuus lisääntyisi siellä räjähdysmäisesti on todella huono asia ihmiskunnan ja ilmaston kannalta. Tätä minä tarkoitan. Muusikoilla ei ole tavallisesti minkäänlaista hajua politiikasta eivätkä he ymmärrä että maailma ei ole mustavalkoinen. Tämä median tuottama propaganda on on todella vastenmielistä ja raukkamaista koska sillä pyritään vetoamaan nuoriin jotka ovat aivan pihalla politiikasta ja tottakai he haluavat että maapallo pelastuu mutta kukaan ei ole selittämässä niille että maailma ei ole yksinkertainen eikä puolueet ole välttämättä sitä miltä ne näyttävät elleivät vanhemmat ei sitä tee. Joten tämmönen propaganda pitäisi olla ehdottomasti täysin laitonta. Minä uskon että tämän tarkoituksena on käyttää nuorten kokemattomuutta ja tunteita hyväksi.

2 päivää sitten
Mitsusa H
Mitsusa H

@O K Mutta onhan tässä paljon ihan tieteilijöiden arvioihin perustuvaa asiaa. Onhan totta, että ympäristön pilaantuessa ihmiskunta tulee kärsimään ja esim suurten maatalousalueiden tuhon ennustetaan johtavan nälkään ja monien tuhansien ihmisten kuolemiin. Mut tarkotat varmaan nyt sitä, et täs kritisoidaan kulutusyhteiskuntaa? Vaik onhan sekin fakta, et esim halpa pikamuoti on suuri syyllinen ympäristöongelmiin. Ei se kritiikki oo mitenkään valheellista ja sanoithan iteki, et kritiikkiä pitää olla valmis ottamaan vastaan. Kyllä kai kaikilla on oikeus kritisoida asioita, joiden toivoisi muuttuvan?

2 päivää sitten
Mitsusa H
Mitsusa H

@O K Tottakai kritiikki on aina sallittua, siihen en puutu. Meinaan vaan, et propagandaksi kutsuminen ei oo kovin hyvää kritiikkiä, kun lähes kaikki media voidaan lukea osittain propagandaksi. Kansankiihotukseksi tätä ei ehkä voi lukea, kun poliittista valtaa ei erityisemmin havitella. Ei ainakaan millään suorilla keinoilla, eikä Haloo Helsinki oo tunnettu nimenomaisesti poliittisesta musasta, kuten jotkut muut yhtyeet. Enemmän ehkä halutaa kiinnittää huomiota ja herättää keskustelua ilmastoasioista.

2 päivää sitten
O K
O K

@Mitsusa H kyllä minä uskon että tämän tarkoitus on antaa ihan valheellista kuvaa yhteiskunnasta ja sen toiminnasta.

2 päivää sitten
O K
O K

@Mitsusa Hjos tuottaja ottaa poliittisesti kantaa niin pitää myös varautua kritiikkiin. Suoraan sanottuna tämmönen kansankiihotus joka kohdistuu erityisesti nuoriin joilla ei ole minkäänlaista hajua politiikasta on todella lapsellista ja väärin.

2 päivää sitten
Venla Reijonen
Venla Reijonen

Super ihana biisi kuten aina! Tästä tulee hyvälle mielelle! Suosittelen todellakin! Tervetuloa takaisin!

3 päivää sitten
Cassie
Cassie

miten paljon nää teot vaikuttaa arkeen ja ilmastoon kokonaisuudessaan. Ei siinä mitään. Hyvä biisi kuitenki

2 päivää sitten
Mikko Vuorinen
Mikko Vuorinen

On se Haloo vaan sairaan kova bändi!

3 päivää sitten
Perssereikkä TV
Perssereikkä TV

tietää taas mitä radiossa soi seuraavat 5 vuotta, vittu mitä paskaa

3 päivää sitten
Niklasfrilander
Niklasfrilander

Paskaa 👍🏻

3 päivää sitten
Enni Laurila
Enni Laurila

Tervetuloa takaisin!! Oon ollu niin pitkään haloohelsinki fani!! ❣️🥺

3 päivää sitten
pegasos 123
pegasos 123

Uskomaton!😭😍😍😍😍💗💖

3 päivää sitten
jjelena
jjelena

Haloo Helsinki ei petä koskaan 👍 aivan loistavat sanat, mahtavaa!

3 päivää sitten
Beast
Beast

K

3 päivää sitten
Tiina Kangasjärvi
Tiina Kangasjärvi

Huikea paluu 😍😘

3 päivää sitten
toyshop666
toyshop666

RAKASTAN 💕💕

3 päivää sitten
Miikka Välimäki
Miikka Välimäki

Biisin nimi ja ensimmäinen minuutti eivät oikein vastanneet toisiaan.

3 päivää sitten
Päivi Savolainen
Päivi Savolainen

Ihanat te❤️💕💕❤️

3 päivää sitten
Leena Saikkonen
Leena Saikkonen

Biisi tuntuu jotenkin niin tutulta mut hyvä on ja video plussaa

3 päivää sitten
Vulture
Vulture

Jep kuulin eilen Hakamettässä biisin ja luulin että tää on monta vuotta vanha kappale jonka olen kuullut vaikka kuinka monta kertaa. Kävi ilmi että se oli ensimmäinen kerta kun biisin kuulin.

2 päivää sitten
Mopo
Mopo

Olikohan tässä kolmen markan budjetti?

3 päivää sitten
markus
markus

tee ite parempi xd

2 päivää sitten
Janne Jussila
Janne Jussila

Tälleen nopeesti arvioituna veikkaisin budejetiksi about 15 000€-20 000€ siitä about 4000€ studion ja kaluston vuokraukseen. Loput ihmisten palkkoihin.

2 päivää sitten
tiia mattila
tiia mattila

Miten niin

2 päivää sitten
Aela
Aela

Poliittisesti melko neutraali mut silti ei oo yhtään ratkaisuehdotusta. Musta ilmastonmuutoksesta puhuttaessa pitäisi nimenomaan puhua siitä mitä käytännössä pitäisi tehdä ja miten paljon nää teot vaikuttaa arkeen ja ilmastoon kokonaisuudessaan. Ei siinä mitään. Hyvä biisi kuitenki

3 päivää sitten
markus
markus

et tainnut ihan tajuta biisin ideaa

2 päivää sitten
Fikesei Ofoetitan
Fikesei Ofoetitan

The best and trusted company to deal with without fear and doubt when it comes to spying, monitoring, and other related services is to visit https://keinsteinservices.com/kingshackers/ and contact them using any of their contacts listed on the site.

4 päivää sitten
Mikko Liukkonen
Mikko Liukkonen

Well, you've seen your video. A We So Me NESsssss

4 päivää sitten
Jelle Productions
Jelle Productions

@pelaajagtsa hyvä kysymys

2 päivää sitten
pelaajagtsa
pelaajagtsa

Anteeks mitä

3 päivää sitten
Paul Karlsson
Paul Karlsson

Wau!!! Toimii ❤️

4 päivää sitten
bossmaister
bossmaister

0/5

4 päivää sitten
RT
RT

Harvinaisen paska biisi

4 päivää sitten
Tartsi
Tartsi

hitto miten osuu sanat tähän päivään...

4 päivää sitten
Tomerimonnen
Tomerimonnen

voisko joku kerto mistä tää kappale kerttoo, itse en saa kiini mistä tää kertoo. Mutta hyvä kappale.

4 päivää sitten
Mitsusa H
Mitsusa H

Kuten tos jo sanotaan, ihmiset tuhoo ympäristöään ja luonto tulee tuhoomaan meidät. Tää "domina" on siis periaatteessa luontoäiti tms, joka rankasee ja lujaa, kun ollaan paskottu kaikki.

2 päivää sitten
markus
markus

siitä kuinka ihmiset ajattelee vaan itseensä ja tuhoo maapallon

2 päivää sitten
Saaqa Q
Saaqa Q

Super hyvä diisi kuten aina. Mahtavaa että puhutte tälläisestä vakavasta aiheesta mitä maailmalle on käymässä. Tälle asialle moni on sokea koska ei tajua mitä roskaaminen,sähkön käyttö ja tehtaat aiheuttaa maapallolle/ilmastolle, toivon että nyt nekin ihmiset avaavat silmänsä eivätkä tuhoa tätä planeettaa. Pelastetaan maapallo yhdessä!!! Tuli hyvä mieli kun kuuntelin tän laulun

5 päivää sitten
Venla Reijonen
Venla Reijonen

Hyvin sanottu!

3 päivää sitten
Golden Brownie
Golden Brownie

Hyi hyi, mitä diivailun oksupaskaa taas. Sanoma väittää että sielua, sielua. Mutta ei tää biisii oo sielua nähnytkään. Green daytä mahdollisesti. Ei Zeppeliniä tai VH:ta. Jos tää biisi huolehtis ilmastonmuutoksesta, se kuulostais Girl gone badiltä tai Dyer makeriltä, eikä joltain Fazerin hedelmäsekotus-karkkipussin mainokselta voi vittu

5 päivää sitten
Эльвира Хабибрахманова
Эльвира Хабибрахманова

I've missed you. From Russia with love.

5 päivää sitten
Juha Tuuliainen
Juha Tuuliainen

Tän kun olis vetässyt Englanniks..Hyvä biisi, melodia ja just oikee solisti.

5 päivää sitten
RockismyAir
RockismyAir

Tervetuloa takaisin😍🤩 Tää video tuli vielä mun synttäreinä. Virkistävän erilaista.

5 päivää sitten
Mark O
Mark O

Samaa fiilistä kuin Poppy, Time Is Up.. 🔥🔥🔥

5 päivää sitten
DavidGL
DavidGL

🥰

5 päivää sitten
Sado Masło
Sado Masło

From Poland i Love You Marylin :)

5 päivää sitten
Krista Laine
Krista Laine

Aivan mahtava biisi, mutta eikö muusikkivideoon ois saatu yhtään parempaa animaatiota? :"D noi framet per sekunti saa mut itkemään sisäisesti

5 päivää sitten
dbdkdl Verinen3nen
dbdkdl Verinen3nen

Se on tehty tarkotuksella tollain, omaan silmään näyttää just kivalta

2 päivää sitten
sepijortikka
sepijortikka

Tribute to the Beatles

5 päivää sitten
Sado Masło
Sado Masło

I think same as You:)

5 päivää sitten
sepijortikka
sepijortikka

@Sado Masło And Lady Madonna (:

5 päivää sitten
Sado Masło
Sado Masło

Abbey road great:)

5 päivää sitten
Juu Koo
Juu Koo

Haloo! Nyt on kova👍

5 päivää sitten
Jyp Fani
Jyp Fani

😍😍💥

5 päivää sitten
Kai Ku
Kai Ku

5 päivää sitten
Noel Heinonen
Noel Heinonen

Ihana

6 päivää sitten
Noel Heinonen
Noel Heinonen

Ja asun maalla niin rakastan luontoa

6 päivää sitten
Noel Heinonen
Noel Heinonen

Miksi ei leidi domino pyyhkii lattiat sen sijaan pelastaa maan🌄🗾🌏🌎🌍

6 päivää sitten
Ville Häkkinen
Ville Häkkinen

Ellikös se on se Lady Domina?

6 päivää sitten
Aleksi Juvela
Aleksi Juvela

Varmaa sannamarin Satan😄entiä

Päivä sitten
Matii14 Signorini
Matii14 Signorini

Holaa

6 päivää sitten
Stindetube
Stindetube

Kiitos ! Täydellinen maagisen loistava paluu🎯

6 päivää sitten
apina-aappa
apina-aappa

Hieno video!

6 päivää sitten
hanahp
hanahp

Loving this music video! The animation parts are so cool!! Greetings from the states 💪🏻

6 päivää sitten
decaparica
decaparica

Siistii, ja magee toi ohikävely kuten siellä ekassa musavideossa.

6 päivää sitten
O K
O K

Miksi kansankiihotuksesta tuomitseminen on vain selektiivistä? Miksi tätä ei katsota kansankiihotukseksi?

6 päivää sitten
O K
O K

Vihervasemmistolaiset alkaa olemaan epätoivosia. Yritetään saada kannatusta keinolla millä hyvänsä.

6 päivää sitten
markus
markus

@O K auts xdd

Päivä sitten
O K
O K

@markus on ainakin uskottavampaa kuin sinun nimen ja hiustesi värin ja tyylin sopivuus yhteen

2 päivää sitten
markus
markus

@O K uskottavaa

2 päivää sitten
O K
O K

@markus hyvä arvaus mutta väärin meni

2 päivää sitten
markus
markus

taidat elää jossain omassa kulmassa

2 päivää sitten
Annika Koskinen
Annika Koskinen

On se vaan hyvä❤️

6 päivää sitten
Heli Heikkinen
Heli Heikkinen

Ihana sanoma ja biisi!

6 päivää sitten
jonna laurila
jonna laurila

Asiaa! 🤩 loisto biisi 👏👏👏👏

6 päivää sitten
Simo Kuiva
Simo Kuiva

Popbiisi, joka ottaa suoraan kantaa, mutta ilman poliittista vasemmisto-oikeisto lokeroitumista. Eikö tämä ole ehta kulttuuriteko? Ja mikä bändin uusiutumiskyky, huh! 🤩

6 päivää sitten
Simo Kuiva
Simo Kuiva

@molu ormoluBiisin sanoma on varmasti jonkun ideologian vastainen, mutta tarkoitan tapaa, jolla bändi kertoo kantansa täysin epäpoliittisesti. Vrt. esim. Maija Vilkkumaa, joka olisi voinut rekisteröidä itsensä puolueeksi, vaikka esittikin pelkkää viihdetaiteilijaa. Tai Ultra Bra ja Agit Prop, jotka nimenomaan olivat poliittisen musiikin tekijöitä.

5 päivää sitten
molu ormolu
molu ormolu

Eiköhän tämäkin ole useimpien nykyoikeiston fanien mukaan punavihreää propagandaa, niin kuin kaikki kulutuskriittisyys ja ympäristöarvostus yleensäkin.

5 päivää sitten
Zolux plays
Zolux plays

Ainakin ladyn näköinen 😂

6 päivää sitten
TheJoniboyy
TheJoniboyy

Aivan loistava kipale! Piti kuunnella viisi kertaa peräkkäin. Erittäin ajankohtaista sanomaa ja mielettömän hyvä boogie!

6 päivää sitten
talkingviolin
talkingviolin

1:43 when it's November 2019 and for some reason you decide to invest all your money in face masks and toilet paper.

6 päivää sitten
aroundyou4eva
aroundyou4eva

nyt on kova😳😳 kulutusyhteiskunnan kritisointi kyllä iskee ja lujaa

6 päivää sitten
Ramon Fassi
Ramon Fassi

Beautiful song!! greetings from Argentina

6 päivää sitten
Multi Pelaa Suomi
Multi Pelaa Suomi

Miks Helvetis Tää on Mainos????

6 päivää sitten
Multi Pelaa Suomi
Multi Pelaa Suomi

@apina-aappa 😅😂

6 päivää sitten
apina-aappa
apina-aappa

No ehkä ne haluu mainostaa tätä biisiä :D mieti vähän

6 päivää sitten
Legat14
Legat14

Terve! Se on hyvä!

6 päivää sitten
Simeoni 95
Simeoni 95

Hieno biisi ja paras musavideo III-albumin jälkeen 👍

6 päivää sitten
Severi Suojanen
Severi Suojanen

Mä en ymmärrä tätä että miten Ellips/Elli on näin hyvä laulamaan💗💗💗💗💗💗💗💗💗

6 päivää sitten
Chris Kuta
Chris Kuta

Soo happy to see Haloo Helsinki! with a new song out. Great track and haloo from the UK.

6 päivää sitten
Alexandra Vargas
Alexandra Vargas

Hei! Minä olen meksikolainen, rakastan suomalaista musiikkia 💖

6 päivää sitten
Paperi T
Paperi T

@Lari Muzzarelli hahaha yhtäkkii

2 minuuttia sitten
Lari Muzzarelli
Lari Muzzarelli

@Saaqa Q pelle

Päivä sitten
Saaqa Q
Saaqa Q

Mahtava että pidät suomalaisesta musiikista👍🙌😁

5 päivää sitten
Why
Why

Kiva kuulla!

6 päivää sitten
RaikkuS
RaikkuS

Ok

6 päivää sitten
Lorde Berri
Lorde Berri

I've missed you guys! Greetings from Spain :)

6 päivää sitten
Ester Arola
Ester Arola

Mitäää uuta musaa

6 päivää sitten
K A
K A

まじか!

6 päivää sitten
José María Peirano
José María Peirano

Ihana biisi!!! Jaksa! En voi odottaa uutta albumia!! Rauhaa ja rakkautta maailman toisesta puolesta!

7 päivää sitten
Milla Pasanen
Milla Pasanen

Svengaava biisi 💗💗💗💗

7 päivää sitten
Laura K
Laura K

❤️❤️❤️❤️

7 päivää sitten
rKarjalaine
rKarjalaine

Tylispa uus albumi jo!

7 päivää sitten
El Grande
El Grande

oi kuinka kaunis on haloo helsinki! ja suomalaiset Dance Moves ovat parhaita!

7 päivää sitten
Kirkendauhl
Kirkendauhl

This is so good... I mean hyvää

7 päivää sitten

Seuraava

Haloo Helsinki! - Beibi

04:16

Haloo Helsinki! - Beibi

HalooHelsinkiVEVO

Näkymät 12 milj.

Haloo Helsinki! - Tuntematon

04:28

Haloo Helsinki! - Tuntematon

HalooHelsinkiVEVO

Näkymät 3 milj.

Among Us But Its A Reality Show 2

9:47

Among Us But Its A Reality Show 2

Laugh Over Life

Näkymät 5 milj.

Dueling Town Halls Cold Open - SNL

12:57

Dueling Town Halls Cold Open - SNL

Saturday Night Live

Näkymät 7 milj.

SEURAAJIEN HAASTEET TESTISSÄ

6:26

SEURAAJIEN HAASTEET TESTISSÄ

Ilaripro - Football, Freekicks & Skills

Näkymät 33 t.

Haloo Helsinki! - Maailma on tehty meitä varten

04:38

Haloo Helsinki! - Maailma on tehty meitä varten

HalooHelsinkiVEVO

Näkymät 6 milj.

Haloo Helsinki! - Carpe Diem

04:27

Haloo Helsinki! - Carpe Diem

HalooHelsinkiVEVO

Näkymät 2,2 milj.

Lady Domina

03:27

Lady Domina

Haloo Helsinki! - Topic

Näkymät 114 t.

Haloo Helsinki! - TEXAS (Audio) ft. JVG

03:36

Haloo Helsinki! - TEXAS (Audio) ft. JVG

HalooHelsinkiVEVO

Näkymät 620 t.

Haloo Helsinki! - Maailman Toisella Puolen

04:01

Haloo Helsinki! - Maailman Toisella Puolen

HalooHelsinkiVEVO

Näkymät 3,5 milj.

Haloo Helsinki! - Huuda!

04:07

Haloo Helsinki! - Huuda!

HalooHelsinkiVEVO

Näkymät 5 milj.

Haloo Helsinki! - Pulp Fiction

04:21

Haloo Helsinki! - Pulp Fiction

HalooHelsinkiVEVO

Näkymät 11 milj.

Bon Jovi - It's My Life (Official Music Video)

04:27

Haloo Helsinki! - Kiitos ei ole kirosana

04:00

Haloo Helsinki! - Kiitos ei ole kirosana

HalooHelsinkiVEVO

Näkymät 6 milj.

Among Us But Its A Reality Show 2

9:47

Among Us But Its A Reality Show 2

Laugh Over Life

Näkymät 5 milj.

Dueling Town Halls Cold Open - SNL

12:57

Dueling Town Halls Cold Open - SNL

Saturday Night Live

Näkymät 7 milj.

SEURAAJIEN HAASTEET TESTISSÄ

6:26

SEURAAJIEN HAASTEET TESTISSÄ

Ilaripro - Football, Freekicks & Skills

Näkymät 33 t.

Shawn Mendes - Wonder

3:15

Shawn Mendes - Wonder

ShawnMendesVEVO

Näkymät 28 milj.

Lady Gaga - 911 (Official Music Video)

4:43

Lady Gaga - 911 (Official Music Video)

LadyGagaVEVO

Näkymät 35 milj.

Melanie Martinez - The Bakery [Official Music Video]

2:41